ПАНАХИДА ЗА ЗАХИСНИКОМ!

Новини 11 вересня 2022
10 вересня у церкві Воздвиження Чесного Хреста УГКЦ селища Лисець відбулася заупокійна панахида за нашим захисником Олегом Ваківим, що трагічно загинув за Україну. Родина, друзі, знайомі та громада зібралися, аби згадати в молитвах нашого Героя. 
Відомо, що 30 квітня під час виконання бойового завдання неподалік міста Лиман Донецької області у складі десантно-штурмового батальйону Олег Васильович Ваків вступив у бій з піхотою противника та внаслідок бойового зіткнення з переважаючими силами противника отримав вогнепальне поранення, несумісне з життям. У зв'язку з тимчасовою окупацією Донеччини військами рф на даний час не можливо евакуювати тіло загиблого. Відтак Олег Ваків значиться у переліку безвісти зниклих за особливих обставин. 
Лисецька селищна рада, виконавчий комітет, депутатський корпус висловлюють найщиріші співчуття дружині, дітям та найріднішим з приводу непоправної втрати. 
Олег Ваків у нашій пам’яті назавжди залишиться справжнім патріотом, для якого Україна була понад усе, бо у боротьбі за територіальну цілісність країни віддав найцінніше – своє життя. Вічна пам'ять нашому захиснику!