НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ДОПОМОЖИ УКРАЇНСЬКОМУ ВОЇНУ»

Новини 22 грудня 2021
«Коли береш — наповнюєш руку, коли даєш — наповнюєш серце» — цією фразою директор Стебницької гімназії Надія Крута розпочала пост на своїй фейсбук сторінці про участь навчального закладу у благодійній акції «Допоможи українському воїну». Зібрані батьками та школярами продукти, одяг, малюнки для воїнів АТО передані громадській організації «Дружина воїна». 
Учні та учителі Старолисецького ліцею, що теж підтримали дану акцію, зібрали чимало речей: предмети гігієни, консерви, печиво, чай. Вихованці ліцею написали теплі листи привітань захисникам України із новорічно-різдвяними святами та підготували цікаві малюнки. Разом із педагогом-організатором закладу Галиною Кузишин передали зібрані речі волонтерам.
  Привітали листівками та малюнками воїнів АТО з Новим роком та Різдвом Христовим учнівський та педагогічний колективи Лисецького ліцею. Листи зі словами вдячності, листівки-вітання та продукти передані громадській організації «Дружина воїна». 
На цьому добрі справи ліцеїстів не завершилися. Завдяки небайдужим учням, батькам, вчителям, адміністрації закладу освіти, які долучились до щорічної благодійної акції «Святий Миколай іде до дітей-сиріт», закуплені продукти, миючі засоби для діток сиріт, що живуть в Містечку Святого Миколая в Крихівцях (читайте та дивіться про благодійні акції ліцеїстів на фейсбук-сторінці ліцею за посиланням https://www.facebook.com/groups/265091480679970/permalink/1231905613998547/