МАТЕРІ ЗАГИБЛОГО НА ВІЙНІ ЮРІЯ ЧИЖОВА ПЕРЕДАЛИ ПОСМЕРТНУ НАГОРОДУ СИНА - ОРДЕН "ЗА МУЖНІСТЬ" ІІІ СТУПЕНЯ

Новини 30 грудня 2022
30 грудня у Меморіальному сквері Івано-Франківська пролунав Дзвін пам’яті за загиблими Героями, котрі віддали свої життя за Україну. Під час поминальних заходів родинам військовослужбовців, які загинули у боях з російським окупантами, передані державні нагороди. Серед посмертно нагороджених військовослужбовець Збройних Сил України житель селища Лисець Юрій Чижов. 
Наш Герой - учасник Революції Гідності, що з перших днів російського вторгнення як доброволець, не вагаючись став в обороні країни. Заради цілісності держави та миру віддав своє життя 19 березня. 
За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові Указом Президента України Володимира Зеленського Юрій Чижов посмертно відзначений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.  
Державну нагороду сина з рук заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталія Ільчишина та заступника голови обласної ради Василя Гладія отримала мати загиблого Ірина Іванівна.
Низько вклоняємося та дякуємо нашим полеглим Героям, завдяки яким ми маємо українську державу. Нехай добрий та світлий спомин про них стане сильнішим за смерть. 
Довідково: Народився Юрій Володимирович Чижов 8 грудня 1976 року в селищі Лисець. З 1984 по 1994 рік навчався у Лисецькій ЗОШ І-ІІІ ст. Вищу освіту здобув після закінчення фізико-математичного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Трудову діяльність пов’язав із обраним фахом: працював у комп’ютерній сфері, працевлаштований на фірмі з ремонту та продажу комп’ютерної техніки. Був консультантом Богородчанського районного суду.

Відео події за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=uFBveDeIcvw.