ЛИСЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА: НАМ ТРИ РОКИ!

Новини 25 листопада 2023
Наприкінці жовтня 2020 року виборці Лисецької територіальної громади, утвореної об’єднанням чотирьох населених пунктів: селища Лисець, сіл Старий Лисець, Стебник та Посіч віддали свої голоси за голову та новий депутатський корпус селищної ради. 25 листопада 2020 року відбулось засідання 1 сесії VIII демократичного скликання Лисецької селищної ради, на якому було підведено підсумок результатів перших виборів селищного голови та оголошений новий склад депутатів Лисецької селищної ради. Нам випала доля працювати у нелегкий період державотворення: здійснення реформи децентралізації влади та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої мають стати інтереси громадян. За цей відносно короткий період вдалося відстояти та розвивати нашу територіальну громаду, навіть такі складні випробування, як от підступний ковід та повномасштабна війна, ще більше згуртували мешканців Лисця, Стебника, Старого Лисця та Посічі. 
Можемо ствердно заявити: наша територіальна громада довела свою конкурентоздатність, має гарні перспективи, є надійним тилом та активно допомагає Силам оборони. 
Дякуємо кожному мешканцю за розуміння, спільну працю задля вирішення нагальних питань життєдіяльності населених пунктів, підвищення добробуту та умов проживання на території громади. 
Бажаємо усім міцного здоров’я, щасливої долі під мирним небом і Перемоги над ворогом! Слава Україні! Героям Слава!