ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПЕРЕДАВ ЛІКАРЮ-ВОЛОНТЕРУ ГАЛИНІ ЧЕРНИШ МЕДАЛЬ «ДОБЛЕСТЬ ПРИКАРПАТТЯ»

Новини 18 жовтня 2022
17 жовтня голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак здійснив приємну та водночас почесну місію – передав спільну відзнаку Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради – медаль «Доблесть Прикарпаття» лікареві-волонтеру з Лисця Галині Черниш. 
Напередодні Дня незалежності України наш медик в числі десятків прикарпатців відзначена найвищою відзнакою краю за жертовність та зусилля, проявлені у волонтерській діяльності, організації та наданні матеріальної, фінансової та іншої допомоги ЗСУ, іншим військовим формуванням України для відсічі збройної агресії Російської Федерації, спрямованої проти суверенітету і територіальної цілісності України.
Вручити заслужену нагороду не було змоги, позаяк саме в той час Галина Миколаївна в складі Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Пирогова несла медичну службу в "гарячих" точках. По поверненні додому на неї чекала приємність. Знаково, що свою чергову нагороду Галина Миколаївна отримала у час, коли ми вшановуємо українське козацтво, вояків Української Повстанської армії, сучасних захисників та захисниць України, бо, ця тендітна жінка, що працює терапевтом у комунальному некомерційному підприємстві «Лисецька лікарня» - приклад вірного служіння клятві Гіппократа. У лікаря-терапевта з 40-річним досвідом Галини Миколаївни Черниш від часу антитерористичної операції більше десятка ротацій у складі Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Пирогова.
Очільник громади Анатолій Лущак привітав медика із нагородою, подякувавши за самовіддане служіння та свідоме волонтерське покликання.