Б'ЮТІ ТА ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАХІД ВІД ГО «ДІЙ.ОБИРАЙ МАЙБУТНЄ! 48.24»

Новини 3 квітня 2023
На цьому тижні в Лисецькій селищній раді відбувся оригінальний б’юті та інформаційний захід від громадської організації «Дій, обирай майбутнє! 48.24», що працює в напрямках захисту прав жінок, розвитку соціального підприємництва та розвитку культури. Наразі ГО є партнером проєкту «Разом з Україною»: екстрена ініціатива підтримки населення України в Івано-Франківській, Чернівецькій та Одеській областях UKR/AID012600/16» фінансується Італійською агенцією співробітництва з розвитку (AICS), та проводить на Прикарпатті групові заняття з профілактики гендерно зумовленого насильства.
Учасниці заходу в Лисці поєднали корисне з приємним: спочатку прослухали лекцію щодо запобігання домашньому насильству, де фахівці ознайомили місцевих представниць прекрасної половини людства та жінок, які знайшли прихисток в шелтері, із видами та формами психологічної маніпуляції. Згодом кожна із присутніх жінок побувала у ролі б’юті-моделі та оцінила свій новий образ від візажиста та перукаря. 
Дякуємо за організацію та проведення: проєктній менеджерці ГО «Д.О.М.48.24» Роксолані Винник, Олі Новак та директору Шелтеру святої Ольги отцю Миколі Горгулі, Уляні Лавринович – за красиві макіяжі для жінок.