26 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Новини 26 березня 2023
Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Відтак у такий відповідальний для країни час кожен з нас із особливою увагою дивиться на своїх захисників, для яких служіння народу – найвища честь та обов’язок. Таким є покликання формувань Національної гвардії України, які сьогодні відзначають своє професійне свято та дев’яту річницю від часу створення. 
Національна гвардія є одночасно є поліцією і військом. Бійці Нацгвардії як стежать за правопорядком всередині України, так і виконують бойові завдання із захисту держави. 
Щира вдячність вам, Національна гвардія України, за вашу нелегку службу, особливо тим військовослужбовцям, котрі зустрічають професійне свято на бойовій варті та виконують військове завдання на фронті. 
Пишаємося, що наша територіальна громада тісно співпрацює із частинами 1241 та 3072 Західного ОТО НГУ. Ви - наші захисники як тут в тилу, так мужні оборонці на передовій. Ваша професійна підготовка та вольові бійцівські риси – приклад для нашої шкільної та студентської молоді, яка у такий відповідальний для країни час поповнює лави Національної гвардії України. 
Тож у річницю створення НГУ бажаємо кожному гвардійцю непереможної мужності та успіхів на службі, щоби у нашій незалежній державі стати гарантом спокою, безпеки та добробуту!