Безпечний відпочинок на воді

Новини 15 травня 2024

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

Читайте далі

У Будинку культури Старого Лисця відбувся тематичний концерт «Поклін вам, матері великого народу!»

Новини 14 травня 2024

Святкова програма, присвячена Дню матері, розпочалася з ушанування пам’яті мешканців Лисецької громади, які загинули на російсько-українській війні. Селищний голова Анатолій Лущак подякував їх матерям за те, що народили і виростили справжніх Героїв.

Читайте далі

Делегація Лисецької селищної ради взяла участь в інавгураційній сесії Ради польської ґміни Ленчица

Новини 13 травня 2024

Наприкінці квітня в польській ґміні Ленчица відбулися вибори війта і нового складу Ради. Виборці обрали п'ятнадцять депутатів і переобрали війта – Яцека Роґожіньскі, які працюватимуть наступну п’ятирічну каденцію.

Читайте далі

У Лисецькій селищній раді обговорили перспективи інвестиційних проєктів щодо сортування твердих побутових відходів

Новини 11 травня 2024

Нещодавно на запрошення адміністрації підприємства «Заубермахер» в Австрії побувала делегація з Прикарпаття, яка ознайомилася з діяльністю комплексних об’єктів із переробки відходів, екологічними нормами, сучасними технологіями відповідно до вимог Європейського Союзу.

Читайте далі

95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців, які прагнуть захищати свою країну та родини від російських окупантів

Новини 10 травня 2024

Наразі потрібно буде пройти співбесіду та фізтест, а також надати паспорт, ідентифікаційний код, військовий квиток або приписне (за наявності). Бійцям за потреби дають житло, коли вони проходитимуть військово-лікарську комісію. Крім того, бригада розглядає переведення для тих, хто служить у ЗСУ.

Читайте далі