Делегація Лисецької селищної ради взяла участь в інавгураційній сесії Ради польської ґміни Ленчица

Новини 13 травня 2024

Наприкінці квітня в польській ґміні Ленчица відбулися вибори війта і нового складу Ради. Виборці обрали п'ятнадцять депутатів і переобрали війта – Яцека Роґожіньскі, які працюватимуть наступну п’ятирічну каденцію.

На інавгураційну сесію запросили делегацію Лисецької селищної ради – партнера ґміни, до складу якої ввійшли селищний голова Анатолій Лущак, керівники відділів селищної ради – Світлана Шарабуряк, Надія Самойленко і Тетяна Гаєва. Вони були свідками складання депутатами присяги й вручення їм виборчих посвідчень.

Потім депутати обрали головою Ради ґміни Мар’яна Свєнцького та його заступника, Міхала Марчака. Після складання присяги та отримання свідоцтва про обрання війтом, Яцек Роґожіньскі виголосив коротку промову, в якій заявив про співпрацю з депутатським корпусом і представив найближчі інвестиційні плани, зокрема з реконструкції доріг.

Запрошені на церемонію гості привітали війта й обраних депутатів. Делегація з Лисця вручила Яцеку Роґожінські та Мар’яну Свєнцькому ікони та квіти, й Анатолій Лущак подякував польським партнерам за допомогу та підтримку в такий нелегкий для нашої країни час і висловив упевненість, що їхня дружба та співпраця тільки міцнішатиме й поглиблюватиметься.