З 1 квітня в Лисецькій громаді запрацював простір «Дбаю про себе»

Новини 2 квітня 2024
Він передбачає розширення доступу населення до послуг із психічного здоров’я, надання психосоціальної підтримки потребуючим людям, інформаційно-просвітницьку діяльність. Метою простору є забезпечити виконання критично важливих функцій громадського здоров’я в кризовий період і захистити здоров’я українців, у тому числі кризових груп, а також розширювати та забезпечувати послуги з психосоціальної підтримки населення, що зазнало впливу війни. Простір знаходиться за адресою: селище Лисець вул. Чорновола буд. 2.
Запрошуємо жителів громади, тих хто потребує психосоціальної підтримки, відвідати простір, де фахівці нададуть  кваліфіковану допомогу за відповідними методиками та програмами: 
1. Групова робота для дорослих і дітей за методиками: «Арт-терапії», «Казко-терапії», «Зцілення душі й тіла», «ВВМ», «Пісочна терапія та глинотерапія».
2. Групова та індивідуальна підтримка за програмами: «8-ми крокова програма для роботи з втратою дітей і дорослих», «Невизначена втрата». «Терапевтичний їжачок». Робота з дитячою травмою за програмою Джакаранда».
3. Індивідуальна робота з дорослими та дітьми за програмами: «СЕТА», Робота з тратою за напрямком «КПТ».
4. Глибинна терапія в напрямку «Транскультурального підходу позитивної психотерапії», «Терапія кризових станів». 
Ознайомитися з графіком роботи простору "Дбаю про себе" та його фахівцями можна на сайті Лисецької громади за посиланням: https://lsr.if.ua/index.php/prostir-dbayu-pro-sebe