ВОЛЕЙБОЛЬНІ БАТАЛІЇ РОЗПОЧАЛИ МІЖШКІЛЬНІ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Новини Спорт 26 листопада 2023
Задля виявлення кращих команд навчальних закладів громади по ігрових видах спорту, залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації ігрових видів спорту відділ освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради проводить традиційні міжшкільні спортивні змагання Лисецької територіальної громади. 
24 листопада демонстрували волейбольні ігрові навички збірні Стебницької гімназії, Лисецького та Старолисецького ліцеїв. 
У спортивній залі Старолисецького ліцею за виступами середньої (учні 6-9 класів) та старшої (учні 10-11 класів) вікових груп спостерігали не лише школярі, але й учителі фізичного виховання Ігор Дрекало зі Стебницької гімназії, Мирослав Дрекало та Анатолій Білогубка із Старолисецького ліцею, Олена Дем’янів та Зінаїда Тимів із Лисецького ліцею, під наставництвом яких шкільна молодь громади розвиває та удосконалює спортивні навички.
За підсумками змагань переможцями у середній групі стали ліцеїсти Старого Лисця, друге місце посіли учні Стебницької гімназії, лисецькі ліцеїсти стали третіми. Переможцями у старшій віковій групі стали школярі Старого Лисця, лисецька збірна завершила змагання на другому місці. 
Слова вдячності кожному учасникові волейбольних баталій та їх наставникам висловила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради Світлана Шарабуряк, відзначивши призерів кубками. Пораділа успішному старту ліцеїстів директор Старолисецького ліцею Любов Бойко.
Згідно із календарем змагань, наступним етапом спартакіади стануть баскетбольні баталії, які прийматиме Лисецький ліцей. 
В рамках міжшкільних спортивних змагань відбудеться першість із шахів та шашок. Вже навесні учнівство громади братиме участь у спортивних конкурсах та естафетах, візьме участь у мініфутбольній та футбольній першостях. З великою вірою у наші Збройні сили бажаємо усім гарного настрою та спортивної наснаги, щоби вкотре засвідчити, що українці – фізично загартована патріотична нація.

Відео події можна переглянути на YouTube-каналі Лисецької громади за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=tHjochAT-9k.