ПРАЦІВНИКИ МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ РАЗОМ ІЗ ФРАНКІВСЬКИМИ ВОГНЕБОРЦЯМИ ВРЯТУВАЛИ ВІД ВОГНЮ БУДИНОК У СТАРОМУ ЛИСЦІ

Новини 25 січня 2024
Вранці 24 січня на службу 101 надійшло повідомлення про те, що в Старому Лисці по вулиці Садовій горить комплекс господарських споруд у приватному господарстві. 
Першими до місця події прибув черговий наряд місцевої пожежної охорони у складі Василя Сапіжака та Богдана Дубницького, а також на резервному автомобілі їх колеги Богдан Дем’янів і Степан Йосипів. Добровольці-рятувальники почали гасити охоплені вогнем літню кухню та сусіднє господарське приміщення. Згодом на двох пожежних автомобілях прибули рятувальники з Івано-Франківська. 
Через годину після отримання повідомлення вогнеборці локалізували пожежу  на площі 120 квадратних метрів, а ще через годину – повністю ліквідували. Завдяки їх оперативним діям вдалося врятувати поруч розташований житловий будинок. Постраждалих немає. Фахівці встановлюють причину виникнення займання.
Як повідомив керівник місцевої пожежної охорони Іван Гаргат, це вже друга пожежа на території Лисецької громади з початку року. Крім того, працівники МПО виїжджали на гасіння пожеж у Березівку, Радчу та інші села. 
У зв’язку з цією подією нагадуємо мешканцям громади про неухильне дотримання правил пожежної безпеки, аби уникнути подібного лиха. 
Фото ГУ ДСНС в Івано-Франківській області.