НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ЛИСЦЯ ТА СТЕБНИКА ОТРИМАЛИ НОВИХ КЕРІВНИКІВ

Новини Освіта 3 серпня 2023
Лисецький ліцей нового керівника отримав наприкінці попереднього навчального року. Наказом начальника відділу освіти, культури молоді та спорту Лисецької селищної ради Світлани Шарабуряк від 21 червня 2023 року ПІНДУС ХРИСТИНУ МИКОЛАЇВНУ призначено в порядку переведення з посади заступника з навчально-виховної роботи на посаду директора Лисецького ліцею на період дії воєнного стану, без проведення конкурсу, на умовах дії строкового трудового договору, до дати укладання строкового договору з переможцем конкурсу на посаду директора Лисецького ліцею. 
Довідково: Піндус Христина Миколаївна, жителька селища Лисець, народилася 27 лютого 1984 року. З 1991 по 2001 рік навчалася у Лисецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Після закінчення школи вступила до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на спеціальність “романо-германська філологія”, де здобула кваліфікацію вчителя англійської та німецької мов, а також зарубіжної літератури. Після здобуття вищої освіти прийнята на посаду вихователя дошкільної групи Лисецької ЗОШ І-ІІІ ст. Упродовж двох років (з 2007 по 2009) працювала викладачем англійської мови та літератури на кафедрі іноземних мов №105 у Воронезькому воєнному авіаційному інженерному університеті. Опісля повернулася до Лисецького ліцею на посаду соціального педагога та вчителя англійської мови. Із 2010 року працювала тут вихователем дошкільної групи, а з 2013 року - вихователем-методистом даного закладу. Із березня 2023 року переведена на посаду заступника з навчально-виховної роботи Лисецького ліцею. Другу вищу освіту здобула у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника за спеціальністю “Дошкільна освіта” та отримала кваліфікацію “Вихователь дітей дошкільного віку, логопед закладів освіти; викладач педагогіки і психології дошкільної”. 
                                                           ***
Наказом начальника освіти, культури, молоді та спорту Лисецької селищної ради від 1 серпня 2023 року на період дії воєнного стану, без проведення конкурсу, на умовах дії строкового трудового договору, до дати укладення строкового договору з переможцем конкурсу на посаду директора Стебницької гімназії переведено практичного психолога Стебницької гімназії ГУРАЛЬ ЛІЛІЮ ІГОРІВНУ. 
Довідково: Гураль Лілія Ігорівна, жителька селища Лисець, народилася 22 серпня 1984 року. З 1991 по 2001 рік навчалася у Лисецькій ЗОШ І-ІІІ ст. Після закінчення вступила на філософський факультет Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на спеціальність “Психологія”. Тут у  2006 році здобула кваліфікацію психолога, викладача. Навчаючись на п'ятому курсі, розпочала трудову діяльність із посади практичного психолога Стебницької ЗОШ І-ІІ ст. З 2022 року призначена асистентом вчителя в інклюзивному класі та соціальним педагогом Стебницької гімназії.