НА ВІЙНІ ЗАГИНУВ 42-РІЧНИЙ ЖИТЕЛЬ СТАРОГО ЛИСЦЯ ВАСИЛЬ МЕНЬКО

Новини 10 липня 2023
Сумна звістка прийшла в Лисецьку територіальну громаду. При виконанні бойового завдання, пов'язаного із захистом батьківщини при здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на сході України загинув солдат Василь Павлович Менько. 
Призваний на службу Івано-Франківським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки в Івано-Франківській області 42-річний житель Старого Лисця Василь Менько у зоні бойових дій був водієм І кулеметного відділення кулеметного взводу однієї із військових частин. Останній свій бій прийняв 2 липня 2023 року поблизу села Невське Луганської області. 
Лисецька територіальна громада в глибокій скорботі від утрати мужнього українського воїна, який ціною власного життя відстояв майбутнє кожного з нас! Не знаходимо слів розради для родини. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи. Молимося за упокій та вічний спокій душі Василя! Герої не вмирають, вони назавжди залишаться в наших серцях!
Заупокійна панахида відбудеться о 19.00 за адресою: с. Старий Лисець, вулиця Богдана Хмельницького, 4.
Чин похорону розпочнеться за цією адресою 11 липня 2023 року о 10.00.