Кожен з нас може зробити свій внесок у збереження природного середовища

Новини 17 квітня 2024
Шановні мешканці громади!


Я, Ляцький Роман Борисович, поліцейський офіцер громади, звертаюсь до вас з важливим закликом щодо охорони нашого навколишнього природного середовища. Ми всі мешканці цієї громади і маємо відповідальність перед нашою землею та майбутніми поколіннями, тому зобовʼязані зберігати її незмінною та чистою. Природа наділила нашу землю унікальною красою та різноманіттям і ми маємо дбати про неї. Кожен з нас може зробити свій внесок у збереження природного середовища: не викидайте відходи у зеленій зоні, розділяйте сміття для подальшої переробки, не паліть стерню, допомагайте зберегти ліси та річки. 


Законом України «Про відходи» визначено обов’язок суб’єктів підприємницької діяльності укласти угоди на послуги з вивезення відходів. Для підписання договору рекомендуємо до 01.05.2024 року звернутися у КП «Лисецьке житлово-комунальне управління» по вул. Чорновола, 2, смт. Лисець. У разі відсутності укладених угод на вивезення відходів, буде вирішуватись питання щодо притягнення суб’єктів підприємницької діяльності до відповідальності згідно чинного законодавства.


Спільними зусиллями ми можемо зберегти наше природне надбання для майбутніх поколінь. Давайте діяти разом у напрямку збереження нашого довкілля та створення кращого майбутнього для всіх нас. Разом ми сила!