ГОЛОВА ЛИСЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАВ ПРАВООХОРОНЦІВ

Новини 5 липня 2023
4 липня своє професійне свято відзначили працівники Національної поліції України. Привітав керівництво Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області голова Лисецької територіальної громади Анатолій Лущак, котрий пропрацював не один десяток літ, виховавши та підготувавши на викладацькій ниві покоління правоохоронців. У день професійного свята полковник поліції був разом із колективом Тисменицького районного відділу НПУ в Івано-Франківській області, відзначивши, що серед нинішніх правоохоронців приємно побачити колишніх своїх курсантів Івано-Франківської середньо-спеціальної школи міліції, а згодом - Прикарпатського юридичного інституту МВС, які після навчання продовжили службу в органах правопорядку, бо обрали собі покликання служити народові України та захищати. 
Відтак дякуючи за непросту службу кожному служителю правопорядку, особливо зараз у воєнний час, побажав не зраджувати обраному фаху, а мати побільше сил та  відваги, терпіння та здоров’я, щоби кожен громадянин нашого краю та всієї  країни почувався захищеним та вільним. 
За сумлінне виконання службових обов'язків, старанність, ініціативу, особистий внесок у підтримання законності та правопорядку в громаді та з  нагоди професійного свята - Дня Національної поліції України Анатолій Лущак відзначив грамотою нашого офіцера громади Романа Борисовича Ляцького. 
***
У день професійного свята Національної поліції хочемо привітати жителя Старого Лисця підполковника поліції Павла Федія з нещодавнім призначенням на посаду начальника Косівського РВ НПУ в Івано-Франківській області. Усією громадою пишаємося кваліфікованим фахівцем, який досі працював заступником начальника Тисменицького РВ НПУ, а перед тим очолював поліцію Надвірнянщини, та бажаємо нових досягнень у роботі й залишатися гідним представником своєї професії!