Аматорський вокальний колектив «Стебничанка» нагороджено Подякою відділу культури, туризму, національностей та релігій Богородчанської селищної ради

Новини 14 жовтня 2024

Минулої неділі в Палаці культури селища Богородчани відбувся благодійний фестиваль української патріотичної пісні «За Україну, за її волю», присвячений 110-ій річниці створення Легіону Січових Стрільців та 82-ї річниці заснування Української Повстанської Армії. В ньому взяли участь 18 вокальних колективів Богородчанської селищної громади, а також організатори фестивалю запросили колектив «Стебничанка» під керівництвом Романа Мантуляка з сусідньої Лисецької громади.

Учасниці «Стебничанки» виконали пісні «Там, за лісом, за лугом» та «Многая літ нашій неньці-Україні» й заслужили бурхливі оплески глядачів. Організатор фестивалю – відділ культури, туризму, національностей та релігій Богородчанської селищної ради – нагородив колектив із Стебника подякою. До слова, днями «Стебничанці» виповнився рік, з чим її вітаємо!

«Наш колектив щиро вдячний організаторам фестивалю за запрошення. Усім нам – сил, єдності, невтомності для остаточної Перемоги над ворогом і подальшої успішної праці на благо і добробут нашої громади та незалежної вільної України», – заявила учасниця «Стебничанки» Любов Грицак.